Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Iskolai beiratkozás

2020.04.08

Örömmel üdvözlöm Önöket abból az alkalomból, hogy gyermekük iskolás korba lépett. A koronavírus járvány most az iskolai beíratást is átformálja, ezért az alábbiakban röviden összefoglalom a tudnivalókat:

  • Amennyiben Ön a Dudari Általános Iskolába szeretné beíratni gyermekét, kérem, hogy a mellékelt szándéknyilatkozat kitöltésével erősítse meg felénk ezt a szándékát! (NYILATKOZAT)
  • a nyilatkozatot kitöltheti kézzel, majd a kitöltés után
    1. szkennelve visszaküldheti a dudariskola@gmail.com e-mail címre    VAGY
    2. bedobhatja az iskola postaládájába (Dudar, Hunyadi u. 13.)    VAGY
  • a nyilatkozatot itt letöltheti (NYILATKOZAT), majd elektronikus kitöltést követően elküldheti a fenti e-mail címre, ebben az esetben az aláírás nem szükséges
  • a beíratás egy másik elektronikus módja a https://eugyintezes.e-kreta.hu/ honlap használata, ahol ideiglenes regisztrációt követően ki tudják tölteni a szükséges adatokat, majd a „Beküldés” gombra kattintva véglegesítik a beiratkozást. Ebben az esetben nincs szükség a mellékelt nyilatkozat kitöltésére.
    Az általános iskolai beiratkozás e-Ügyintézés szülői felülete (YouTube videó-val): https://tudasbazis.ekreta.hu/pages/viewpage.action?pageId=17761106

A nyilatkozatok beadási határideje: 2020. április 30.

 

Amennyiben kérdése van, hívja az iskola mobilszámát: 30/811-5097 vagy írjon e-mail-t a dudariskola@gmail.com e-mail címre.

 

                                                                                      Üdvözlettel: Stanka Erika
                                                                                          megbízott intézményvezető